Konjaks

Konjaks: ADET, Bisquit, Bowen, Camus, Chabasse, Courvoisier, De Luze, Hennessy, Martell, Otard, Remy Martin ir populāri, pirkti un arī dažādi no dārgā gala, kuru cenas veikalos var sasniegt pat virs 2000 eiro ar 100 gadu noturēšanu. Tas protams par Remy Martin Louis XIII, kurš nāk no Francijas un ir iecienīts miljonāru un slavenību vidū.

Remy Martin Louis XIII

Bisquit Chateau de Ligneres – Fins Bois apgabala 10 gadīgas nogatavināšanas konjaka spirtu maisījums. Konjaku raksturo piesātināta dzintara krāsa, garšas maigums ar mandeļu, lazdu riekstu, žāvētu aprikožu un medus garšas niansēm, kas tiek papildinātas ar liepziedu un vīnogu aromātu.

Camus Extraordinaire – Konjaks, kurš ir atzīts par „Labāko pasaules konjaku” Starptautiskajā vīnu un alkoholisko dzērienu konkursā 1999.gadā. Žans Pols Kamī izveidoja Extraordinare no vairāk nekā 150 dažādiem konjakiem, no kuriem lielāka daļa bija no viņa paša vīna dārziem Borderies reģionā.

Chabasse VSOP – Šis dzēriens izceļas ar brīnumaini harmonisku buķeti, kas sevī apvienojusi ziedu, augļu un lazdu riekstu aromātus. Izturēšana Limezijas ozolkoka mucās piešķir Chabasse VSOP vaniļas garšu un siltumu. Konjaka spirtu vecums — 4—5 gadi.

Courvoisier VS – Dzēriena jaunība nesamazina tā cēlumu. Zelta krāsas zaigošana, aromāta tīrība un vieglums ideāli akcentē konjaka izsmalcināto garšu, bet tā saldena buķete un vieglums dāvina siltumu un enerģiju jau ar pirmajiem malkiem. Delikātā garša un zeltainā krāsa tiek iegūti, pateicoties tam, ka tos iztur ilgāk par citiem VS konjakiem — veselus 5—8 gadus.

Hennessy Paradis Extra – Нennessy Paradis Extra tiek ražots balstoties uz elitāro konjaka spirtu secīgo savienojumu, kuru skaits sasniedz vairākus simtus un kuri piegādāti no Cognac reģiona četrām labākām zemēm. Vidējā spirtu nogatavināšana sasniedz 20-30 gadus.

Martell Extra – Īpašas kvalitātes dzēriens un tiek ražots ierobežotā daudzumā. Tas ir zeltaini-medainā krāsā ar ļoti maigu, vieglu un īpaši harmonisku buķeti ar ozola koksnes niansēm. Garša atklājas pakāpeniski, parādot izsmalcinātību, kas raksturīga izturētiem konjakiem. Konjaka spirtu vecums sasniedz 50—60 gadus.

Visi konjaki tiek dzerti arī populārākajā kazino, kur cilvēki izklaidējās pēc saviem ieskatiem. Tie ir cilvēki, kuriem kazino ir izklaide, nevis veids, kā papildināt maka biezumu. Viņi nepiedzeras, bet bauda konjaku, kā tas būtu jābūt un būtu jādara.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *